Pad van Vrijheid/Individueel studie-aanbod 

Voor wie het Zijnsgeoriënteerde pad van Vrijheid wil gaan, en door middel van studie meer zicht op onze inherente vrijheid en de patronen die dat verhinderen wil krijgen.  Het studie-aanbod biedt jou, door afgestemde begeleiding, inspiratie, stimulans en ondersteuning op jouw pad van Vrijheid.

Voor als je enige ervaring hebt met Zijnsoriëntatie en geinteresseerd bent in verdiepend inzicht in je wezenlijke aard.

We zijn al vrij!

Het pad van Vrijheid leidt naar wie we ten diepste zijn. De bron van Vrijheid en Liefde is niet buiten ons te vinden, maar het is onze aard. Deze bron ontsluit zich als we rusten in de openheid van Zijn en als we gaan zien dat alles wat verschijnt het open spel van ervaren is, al helemaal compleet. Dit diep beseffen is het Zicht. We zijn vergeten wie we zijn en moeten ons dit Zicht steeds opnieuw herinneren, eraan wennen en leren rusten in deze openheid. Daarvoor kan de beoefening van meditatie dienen, maar ook een bezinnende wijze van studeren is een vruchtbare manier om het Zicht te verdiepen.

Boeken die zich hiervoor goed lenen zijn bijvoorbeeld ‘Zie, je bent al vrij’ en ‘Gezonde Zelfliefde’, beide door Hans Knibbe.

Zie voor praktische informatie agenda

Studiegroep Schatkist, geschreven door Lonchenpa

Voor leden van de Zijnskring.

Met een kleine groep staan we (via zoom) stil bij de bezielende non-duale teksten van Longchenpa uit de Schatkist van Overdracht door Geschriften.

Praktische informatie: Agenda